Referencer

Mød nogle af mine klienter her, læs hvad deres oplevelser med synstræning er og hvilke resultater de har opnået.

bold-øvelse

Simon, 12 år – Bedre koncentration og hurtigere læseevne.
“Mit forløb hos Birthe har været fantastisk. Jeg havde et problem med at koncentrere mig, så fik jeg nogle øvelser der skulle hjælpe med at koncentrere sig. I starten kunne jeg næsten ikke føle nogen forskel, jeg troede ikke de ville virke. Men så efter et par uger kunne jeg mærke forskel, det var så fantastisk at kunne koncentrere sig i timerne. Det er hundrede procent tiden værd på at træne, selv om det kunne være svært, at blive ved med at træne. Men man skal bare vide, at man kommer ud på den anden side med et rigtigt godt resultat.”

Læs mere om Simon.

Signe, 15 år – Hovedpinen er væk og bedre fokus ved læsning.
“Mit navn er Signe Schmidt, jeg er 15 år og går i folkeskole. For cirka 8 måneder siden startede jeg til synstræning hos Birthe og har lige afsluttet mit forløb.
Jeg blev henvist til Birte, da jeg var ved optiker for og få lavet en synstest. Jeg døjede rigtigt meget med hovedpine, svimmelhed, havde svært ved og se tavlen i skolen og når jeg læste en tekst havde jeg svært ved at holde fokus, da mine øjne hurtigt blev trætte og bogstaverne flød ind i hinanden.
Mine forældre kontaktede Birthe og vi fik til sendt noget materiale, som gav en god indsigt i hvad synstræning er. Ved første konsultation snakkede jeg og mine forældre med Birthe om mine problemer. Birthe lavede nogle små test på mig og ud fra det, fortalte hun, hvad hun tænkte, og hvordan hun kunne hjælpe mig samt hvilke test hun ville lave på mig, hvis vi valgte at jeg skulle gå til synstræning.”

Læs om Signe.

Katharina, 11 år – Bedre balance, stor læselyst og ingen hovedpine.
“Efter endt øjentræning hos B. Eyes, er Katharina kommet helt af med hovedpinen, og som noget helt stort for os, er hun begyndt at køre i bus, også helt alene, og det tager vi som et tegn på, at hendes transportsyge er et overstået kapitel.”

Læs mere her.